vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

hotel-nobel

Hotel Nobel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Urani Pano, nr.9

Nobel është një hotel simpatik me 3 yje i vendosur në një pozicion kyç në qendër të Tiranës. Atraksione turistike vendore të tilla si Muzeu...Më shumë →

Capital Tirana Hotel

Capital Tirana Hotel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Qemal Stafa

Qëndroni me ne në qendër të qytetit të Tiranës, në hotelin më të ri të kategorisë superiore 3 yje, Capital Hotel Tirana!