vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

Diplomat Fashion

Diplomat Fashion

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Irfan Tomini

Hotel Diplomat Fashion në një distancë prej 10 minutash nga qendra e Tiranës, 25 minuta larg nga aeroporti.Hoteli ka karakteristikat e hoteleve në qytete të...Më shumë →

hotel-viktoria

Hotel Victoria

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Dibrës

Hotel Victoria, pas ndërhyrjes të thellë për rikonstruksion, dëshiron të japë për vizitorët e saj jo vetëm një shërbim “rutinë”, por diçka më shumë.

...Më shumë →