vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

Monarc Hotel Dhome

Monarc

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rruga George W. Bush, Tirana 1001, Albania

Monarc, i vendosur në qendër të Tiranës, është sinonim i sofistikimit, elegancës dhe luksit. Monarc afron gatimin e veçantë tradicional dhe mesdhetar.

Grand Hotel

Grand Hotel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Ismail Qemali

Grand Hotel është i vendosur në zonën më të frekuentuar të Tiranës, vetëm pak metra larg selive të institucioneve të huaja kryesore ekonomike dhe politike.

...Më shumë →