vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

Diplomat Fashion

Diplomat Fashion

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Irfan Tomini

Hotel Diplomat Fashion në një distancë prej 10 minutash nga qendra e Tiranës, 25 minuta larg nga aeroporti.Hoteli ka karakteristikat e hoteleve në qytete të...Më shumë →

hotel-viktoria

Hotel Victoria

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Dibrës

Hotel Victoria, pas ndërhyrjes të thellë për rikonstruksion, dëshiron të japë për vizitorët e saj jo vetëm një shërbim “rutinë”, por diçka më shumë.

...Më shumë →
Golden City Hotel

Golden City Hotel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Him Kolli, nr. 45

Nëse jeni duke kërkuar për nje komoditet superior dhe në të njëjtën kohë me një çmim të arsyeshëm, Hotel Golden City është zgjedhja ideale për...Më shumë →

Sky

Sky

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Nr.5/1

Sky Hotel ka 38 dhoma që janë dizenjuar në mënyrë të përsosur për t’i dhënë vlerën më të mirë parave. Dhomat janë dizenjuar për të...Më shumë →

Theranda

Theranda

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Andon Zako Cajupi, Villa 6 & 7, 1019

Theranda është një hotel elegant në një pozicion qendror, vetëm pak minuta larg zonës së bllokut qendrës argëtuese të Tiranës, por i izoluar...Më shumë →

Elysée

Elysée

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Themistokli Gërmenji, 2/173

Elysée është një hotel i vitit 2006. I ndërtuar pranë qendrës së Tiranës,ka një kapacitet prej 22 dhomash. Ndodhet në një zonë rezidenciale të sigurisë...Më shumë →