vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

Nirvana

Nirvana

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Kavajës

Nirvana ofron rehati dhe cilësi. Hoteli është i vendosur vetëm pak metra larg qendrës së qytetit.

Hotel Victoria

Hotel Victoria

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Lluke Kacaj

Të gjitha ambientet e hotelit janë kuruar estetikisht, me vepra të piktorëve dhe artistëve të traditës dhe bashkëkohor shqiptar. Të gjitha ambientet e hotelit janë...Më shumë →

sarotel-tiranaxxl

Sar’Otel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Kostandin Kristoforidhi Nr.1

Sar’Otel është një hotel i pozicionuar në zemër të qytetit të Tiranës, në një ndërtesë e cila është prezente që prej vitit 1938.

Sheraton Sallon Pritjeje

Sheraton

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Sheshi Italia

Hotel Sheraton që prej vitit 2003, është vendi ekskluziv për takime dhe evenimente. Detajet në arredimin bashkëkohor dhe modern plotësojnë komoditetin e çdo biznesmeni në...Më shumë →

Arbër

Arbër

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Bardhok Biba, Nr.59

Hotel Arbër është vendosur në qendër të Tiranës, shumë pranë institucioneve shtetërore dhe kulturore. Arkitektura moderne dhe teknologjia e bëjnë hotel Arbër të përshtatshëm dhe...Më shumë →

Eder

Eder

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Kavajës

Hotel Eder ju ofron dhoma të rehatshme, të pajisura plotësisht, në zemër të Tiranës.