vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

Elysée

Elysée

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Themistokli Gërmenji, 2/173

Elysée është një hotel i vitit 2006. I ndërtuar pranë qendrës së Tiranës,ka një kapacitet prej 22 dhomash. Ndodhet në një zonë rezidenciale të sigurisë...Më shumë →

Hotel Europa

Hotel Europa

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Shyqyri Bërxolli

Një nga hotelet më të frekuentuara në Tiranë, që prej vitit 1992, në një nga zonat më të preferuara të kryeqyetit të Shqipërisë.

Golden City Hotel

Golden City Hotel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Him Kolli, nr. 45

Nëse jeni duke kërkuar për nje komoditet superior dhe në të njëjtën kohë me një çmim të arsyeshëm, Hotel Golden City është zgjedhja ideale për...Më shumë →

Eder

Eder

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Kavajës

Hotel Eder ju ofron dhoma të rehatshme, të pajisura plotësisht, në zemër të Tiranës.

Nirvana

Nirvana

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Kavajës

Nirvana ofron rehati dhe cilësi. Hoteli është i vendosur vetëm pak metra larg qendrës së qytetit.

Bristol

Bristol

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Nikolla Jorga

Hotel Bristol është një hotel mjaft prestigjoz dhe i bukur, i cili ndodhet në zemër të Tiranës.