vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

Rogner Logo

Rogner

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Blv. Dëshmorët e Kombit ,1000

Rogner Hotel ndodhet në bulevardin kryesor të Tiranës, me një distancë të përshkueshme në këmbë me Ministritë, Presidencën dhe një pjesë të Ambasadave.

Kotoni

Kotoni

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Donika Kastrioti 4

Shijoni qëndrimi tuaj në Tiranë në një Boutique Hotel i pozicionuar në mënyrë ideale. I ndodhur në qendër të qytetit, në zemër të zonës së...Më shumë →

Hotel Europa

Hotel Europa

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Shyqyri Bërxolli

Një nga hotelet më të frekuentuara në Tiranë, që prej vitit 1992, në një nga zonat më të preferuara të kryeqyetit të Shqipërisë.

Diplomat Fashion

Diplomat Fashion

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Irfan Tomini

Hotel Diplomat Fashion në një distancë prej 10 minutash nga qendra e Tiranës, 25 minuta larg nga aeroporti.Hoteli ka karakteristikat e hoteleve në qytete të...Më shumë →

hotel-viktoria

Hotel Victoria

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Dibrës

Hotel Victoria, pas ndërhyrjes të thellë për rikonstruksion, dëshiron të japë për vizitorët e saj jo vetëm një shërbim “rutinë”, por diçka më shumë.

...Më shumë →
Golden City Hotel

Golden City Hotel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Him Kolli, nr. 45

Nëse jeni duke kërkuar për nje komoditet superior dhe në të njëjtën kohë me një çmim të arsyeshëm, Hotel Golden City është zgjedhja ideale për...Më shumë →