vende ose evente kod postar ose adresë

Hotel

Jeni duke vizituar Tiranën dhe dëshironi një akomodim pranë qëndrës së kryeqytetit apo në periferinë e gjelbërt, ose thjesht dëshironi ta shijoni kryeqytetin ndryshe duke i lejuar vetes një fundjavë relaksi nën përkujdesin e personelit mikpritës që ofrojnë hotelet tiranase?
Kërkoni këtu për ambientin që do i përshtatej më mirë kërkesave tuaja duke iu referuar përshkrimeve dhe informacioneve mbi tarifat dhe vendndodhjen e secilit prej tyre.

stela-tiranaxxl

Hotel Stela

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Dibres Tirana,

Hotel Stela në afërsi me Sheshin e Skënderbej dhe me Muzuen Historik Kombëtar, ju ofron shërbim hotelerie prej 3 yjesh dhe restorant mjaft cilësor.

hotel-baron

Hotel Baron

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Elbasanit, Sauk

Mirësevini në Hotel Restorant Baron. Ky hotel është një biznes familjar, i ngritur për të plotësuar dëshirat dhe nevojat e klientëve të tij.

hotel-nobel

Hotel Nobel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Urani Pano, nr.9

Nobel është një hotel simpatik me 3 yje i vendosur në një pozicion kyç në qendër të Tiranës. Atraksione turistike vendore të tilla si Muzeu...Më shumë →

the-rooms-hotel

The Rooms

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Sami Frasheri, 56

The Rooms Hotel Tirana ekskluzivisht me 4 yje është hoteli më i ri dhe me vendodhjen më prestigjoze në Tiranë.

jolly hotel jashte - tiranaxxl

Jolly Hotel

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Sheshi Avni Rustemi

Hotel Jolly është një nga hotelet me 3 yje më tërheqëse në qytetin e Tiranës. Me arkitekturën e tij unike, Jolly Hotel kombinon në mënyrë...Më shumë →

Diplomat Fashion

Diplomat Fashion

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Irfan Tomini

Hotel Diplomat Fashion në një distancë prej 10 minutash nga qendra e Tiranës, 25 minuta larg nga aeroporti.Hoteli ka karakteristikat e hoteleve në qytete të...Më shumë →