Oresti

Oresti

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Siri Kodra, nr 34

I qetë dhe i rehatshëm, simbol i komfortit dhe mikpritjes shqiptare, Hostel Oresti është vendosur në qendër të rrugëve aktive të Tiranës.