Freddy

Freddy

0 Rishikime Në hartë Shto tek të Preferuarat

Rr. Bardhok Biba, Nr.75

Hostel Freddy ju ofron dhoma të rehatshme hoteli, shërbim miqësor, vendndodhje afër me qendrën por larg zhurmave të saj dhe një çmim shumë të mirë....Më shumë →