Yogurteri Tirana, siç e thotë dhe emri, ju ofron shijen e kosit, por në formën e akullores. Kjo e shoqëruar me shije nga më të ndryshmet për ta pasuruar kosin tuaj të ngrirë: çokollatë e shkirë e zezë apo e bardhë, mjaltë, reçele të frutave të ndryshme, musli, etj.

Yogurteri Tirana

Një pastiçeri e veçantë për Tiranën, që duket sikur origjinën e ka nga trojet italiane…Për t’u zbuluar në vend!