Xibraku është një ndër vendet më të frekuentuara në Tiranë, i cili prej shumë vitesh ofron për klientët  kuzhinën e larmishme  duke i servirur  nga staf i specializuar me metoda bashkëkohore të shërbimit.
Kësaj  kënaqësie  i shtohet  hijeshia e ambjentit përreth lokalit, i cili i bën edhe më të magjishme  momentet e qëndrimit. Xibraku ofron ambiente për festa të ndryshme familjare, fejesa, dasma etj si dhe takime zyrtare konferenca, seminare.