Hotel Xheko Imperial ështëe një hotel i standardit të lartë perëndimor. Dhoma teke, dyshe dhe matrimoniale, me ajër të kondicionuar, sistem alarmi, kuti e ndihmës së shpejtë, TV, telefon, internet, shërbime zyre dhe ambient pushimi, ku dominojnë punimet e drurit dhe objekte artizanale. 15 suita ku 6 DELUXE & 9 IMPERIAL. Brenda Xheko Imperial do të gjeni restorantin e njohur “Carlsberg”, ‘Wine Bar’, salla e konferencave “White Camelia” me kapacitet 50 vende si edhe bar-restorant në tarracë me një pamje të këndshme nga liqeni i Tiranës.