Whiskey Bar është një prej bareve që ka avantazhin e oborrit me hapësirë të madhe. Whiskey Bar është perfekt për kafe gjatë ditës si dhe për cdo lloj alkoli si dhe shumëllojshmëri Whisky gjatë natës. Eshtë pothuajse plot, si pasojë e vendodhjes, ku mund të ulesh dhe të shohësh mjaft njerëz të kalojnë.