Restorant Viva është i thjeshtë, qendror, i përballueshëm dhe me një gatim si në shtëpi. Restorant Viva i kënaq të gjithë me ushqim të mirë, shërbimin miqësor dhe nargjilet. Për diçka tradicionale mund të porosisni tavë dheu, një pjatë furrë me mish dhe djathë, ose të provoni versionin e Elbasanit, tavë kosi që është me kos. Përvec këtyre edhe:

  • Mëngjes
  • Gatim Tradicional dhe Mediterran
  • Kuzhinë të vendeve të ndryshme cdo të Enjte
  • Vinotekë
  • Muzikë Live cdo të Premte