Guzhina e Restorant Vinoteca Miguel është tipike italiane dhe inovative. Shërbejmë një gamë të gjerë ushqimesh biologjike dhe dietike. Djathëra të krahinave të italisë të njohur për shijen dhe cilësinë e tyre të veçantë si dhe për shoqërimin me mjaltë gështenje dhe komposto të ndryshme bio të shtëpisë. Proshuta dhe Sallamra të stazhionuara si Krudo i Parmës, Culatello di Zibello, Coppa Piacentina, Fioccho di Prosciuto, Spech, Bresaola, Panceta Rrotolata, Sallam Felino, Sallam Milanez, Strongino di Culatello, Sallam Fshati dhe shumë të tjera. Antipasta të ndryshme si të ftohta dhe të ngrohta. Pasta të freskëta e bërë në shtëpi me mjeshtërine e shefit si Ravioli të ndryshme, Spageti, Tortelli, Linguine, Tagliatelle, Taglioglini, Tortellini, Strigoli, Farfale etj. Mishra si Fiorentina di Chianina, Fiorentina Irlandeze, Fileto Kobe (mish i trajtuar me cereali dhe birrë) , Bizont Kanadez, Tagliata di Angus. Gjoks Rose i Egër i karamelizuar me krem balsamik dhe shumë mishra të tjerë të veçanë.

Ëmbëlsira

 • Semifredo al Crocante
 • Mascarpone me Amareto
 • Tortino me dardha, çokollatë dhe xhinxherfil
 • Krem Brule
 • Sbriciolone (Kek bajamesh dhe mjalt gështenje)
 • Ëmbëlsira Miguel (Specialitet i shtëpisë)

Vinoteka jonë disponon vera të zonave të ndryshme të italisë. Kemi ekskluzive verën “Tenuta degli Dei” të kantinës Tommaso Roberto Cavalli.

Shumë etiketa të tjera nga kantina të ndryshme shtojnë larmishmërinë e degustimit nën dritën e qirinjëve.
Disa nga kantinat janë :

 • Pakravan Papi
 • Ferrari Iris & Figli
 • Cascino Cucco
 • Allevimaria Letizia
 • Cantina Cavalloti
 • Corte Lenguin
 • Bonazzi
 • Aurora
 • Cantina Arceto
 • Coletti Conti
 • Lambardi
 • Casale Triocco

Në vinotekën tonë përpiqemi të sjellim më të mirën. Ju prezantojmë ekskluzivisht  Vodka Roberto Cavalli. Një shije e veçantë plot sharm. E ambalazhuar në shishe me përmasa të ndryshme 50 cl, 0.75 L1.5 L. Shishet 3 L dhe 6 L me dekor gjarpëri te larë në ar.

Për të apasionuarit e grapës. Grapa kryesisht nga distilleria Paolo Berta

 • Riserva del Fondatore “Paolo Berta”
 • Magia
 • Tre Soli Tre
 • Roccanivo
 • Bric del Gaian
 • Casalotto
 • Aquardens Composito
 • Elisi
 • Monpra
 • Giulia
 • Piasi
 • Villa Prato
 • Riserva di Lidia
 • Amaretto Morbido
 • Prima Gioia
 • Elena Borra