Nëse keni nevojë për më shumë se një pije, por më pak se një vakt Vila Palma është vendi më i mirë, me sanduiçe, sallata, pica dhe akullore në menu.

Të ulesh në një tarracë  të bukur me  hije palmash, nga ku merr emër Vila Palma, apo të admirosh ambientet e mbyllura dhe mjaft të rehatshme.