Vila Ferdinand është një restorant-bar-piceri në qendër të Tiranës, në zonën e ish-Bllokut.

Vila Ferdinand

ofron kuzhinë tradicionale shqiptare, italiane me specialitete të të gjitha llojeve dhe të vecanta. Mjaft të shijshme për t’u provuar.

Ofrojmë shërbim taksi edhe në familjet tuaja!