Vila e Peshkut është vendi ku ushqimet me bazë deti ofrohen në shijen e tyre më origjinale dhe të freskët. Shumë pranë ambasadave, kjo vilë rrethohet nga qetësia e një lagjeje banimi dhe pothuajse ju bën të ndjeheni jashtë kryeqytetit e rrëmujës që e karakterizon.

Bari dhe veranda hapen në orën 8:00 të mëngjesit.