Bar – Restorant Vila 12 hapi dyert e saj në 2011 edhe në ambientin e restorantit. Arkitektura dhe materialet e përdorura tregojnë qartë përkushtimin dhe dëshirën për t’ju sjell të gjithë ju një ambient ndryshe plot ngrohtësi. Tashmë jo vetëm Bar por edhe Club e Restorant.

Kemi përzgjedhur një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë pune për t’ju ofruar një sherbim sa më të shpejtë e cilësor. Cdo element është menduar dhe sjellur në formën më të mirë të mundshme për t’ju ofruar komoditet. Shumëllojshmëria e gatimeve është e pakrahasueshme duke nisur që me mëngjesin, drekën dhe darkën.