Tirana Backpacker tani në një vilë të stilit italian, gati 100 vjeçare! Në zemër të qytetit plot ngjyra të Tiranës, e vendosur mes Kishës Katolike dhe Xhamisë në rrugën e Kavajës, vila gjendet në fillim të një rrugice të quajtur Rruga e Bogdaneve, në numrin 3. Atje do të gjeni mjaft hapësirë ​​të përbashkët, një oborr të madh, me shumë mandarina dhe pemë portokalli. JEta muzikore nuk mungon gjithashtu në Hostel, ku do të mund të shijoni BBQ, ushqim tradicional shqiptar, si dhe të vizitoni rrethinat e TiranËs nëpËrmjet shumë tureve ditore fantastike dhe shumë e më shumë!