Tiki, i pozicionuar në një rrugë të qetë të Tiranës së Re, me cadrat e kashtës dhe ambientin e frymëzuar nga beach bar-et e Karaibeve propozon festa jo vetëm në netët e verës por edhe në ato dimërore. Midis house-it, notave latine, dhe alternimeve birrë-cocktail-shots do mund të kaloni këtu një moment të këndshëm larg rutinës së qytetit.