The Tea Room në Tiranë  nuk është vetëm një bar me një shumëllojshmëri cajrash dhe ëmbëlsirash që të serviren së bashku, por aty do të gjeni një restorant mjaft të rehatshëm dhe komod me një menu shumë të shijshme.