TechnoGym është një prej prej palestrave të kryeqytetit emri i të cilës flet vete për lluksin dhe komfortin që ofron.

Sistemi i pajisjeve të TechnoGym, shoqëruar me staf dhe shërbim të pakrahasueshëm dhe mbi të gjitha vendndodhja brenda ne parkun e liqenit artificial e bën këtë vend akoma më tërheqës. Mjafton të hapësh dritaren dhe të duket sikur po vrapon në natyrë.