Teatër Park Kame është mjaft i bukur, një vendpushim i vërtetë, i rrethuar me male dhe nga brigjet e një lumi. Do të ndiheni tamam si në shtëpinë tuaj, që përbëhet nga dy dhoma gjumi, një sallë pritjeje, një banjo dhe një tarracë të bukur ku ju mund të shijoni një gotë raki (pije kombëtare). Mund të kaloni të gjitha mbrëmjet e verës në natyrën e amfiteatrit.  Aty do të gjeni pishinë të madhe, lojëra për fëmijë si dhe kuzhinën e vërtetë shqiptare të shoqëruar nga një orkestër që luan muzikë tradicionale.