Gatimet e shijshme te kuzhines tradicionale turke serviren, tashme prej 14 vjetesh, ne Restorant Sofra Turke.

Restorant Sofra Turke

Ne kete restorant ju mund te shkeputeni nga rutina dhe e zakonshmja per te shijuar nje vakt ndryshe: te zgjidhni nga nje menu e shumellojeshme dhe te qendroni ne nje atmosfere ku kultura e pasur turke reflekton kudo dhe orientalja nderthuret ne cdo detaj. Aroma e ushqimit te gatuar sipas recetave te vjetra turke, te kaluara dore me dore nder gjenerata, nje ambjent i arreduar kendshem qe ofron ngortesine dhe rehatine e nje shtepie eshte ajo qe Restorant Sofra Turke iu ofron per cmime shume te arsyeshme.

Restorant Sofra Turke mund te jete i gjithi vetem ne sherbimin tuaj nepermjet prenotimeve ose vetem me nje telefonate gjithcka qe do te preferoni nga menuja mund te vije ne shtepine tuaj nepermjet sherbimit taxi. Te dielave, nga ora 8:30 deri ne oren 13:00, ambjentet e ketij restoranti shenderrohen per te ofruar nje mengjes qe na bashkon ne nje banak te hapur, ku gjithesecili mund ti sherbeje vetes gjithcka qe deshiron dhe preferon, per vetem 790 leke.”