Saporita

Picat më të mira dhe gatimet më të shijshme të kuzhinës italiane do t’i gjeni në Piceri Saporita.

Piceri Saporita ndodhet shumë pranë ish stadiumit Dinamo ose sic njihet sot me emrin Stadiumi Selman Stermasi, ne krahë te tij.

Ofertë speciale

Numrat e telefonit: +355 67 23 48 520; +355 4 2251647