Rozafa Sea Food

Një restorant peshku ndryshe nga të tjerët, Rozafa Sea Food është një “institucion” i peshkut në kryeqytet me dy adresat e saj.

Jo vetëm peshk por të gjitha prodhimet e detit më të freskëta. Ju mund të zgjidhni midis  ushqimit të detit të gatuar me finesë apo atij më të shpejtë në dy restorantet Rozafa Sea Food, të vendosura në dy pjesë të ndryshme të Tiranës. Provoni picat apo paninet me fruta deti, shumëllojshmërinë e peshqve dhe mënyrat e ndryshme të gatimit të tyre.