RockStock, një Klub i muzikës së mirë pa kompromis.

Me iniciativën e Elton Dedës dhe Erjon Zaloshnjës, Classic Rock Hits, Pop Blues etj.

Klubi është i hapur ditë të premte dhe të shtunë. Për rezervime na telefononi. Pas orës 22:30 hyrja është me pagesë prej 300 lekë!

Të gjithë janë të mirëpritur!