Restoranti Amor ofron një sërë specialitetesh: antipastë, supë e ditës, pasta e shtëpisë; fileto vici në salcë Amor dhe Home Made Dessert.

Kur kërkoni dicka të vecantë, për të provuar të ndryshoni shijen dhe të degustoni një verë të mirë, Amor është vendi më i mirë për të shkuar.