Piazza ishte dhe mbetet një nga restorantet e para të hapura në Tiranë. Piazza ka vendodhje mjaft  të mirë, përballë me muzeun kombëtar, mjedis mjaft të këndshëm dhe ofron ushqim jashtëzakonisht të mirë tradicional dhe ndërkombëtar.

Piazza

Restoranti ofron verëra nga më të mirat si dhe në ambjentet e brendshme  ka një dhomë private, e cila mund të përdoret për darka të biznesit privat.