Reka ju  ofron mundësinë më të mirë për të kaluar një ditë çlodhëse dhe argëtuese mes ajrit të pastër e kuzhinës tradicionale e asaj bashkëkohore. Ditët e fundjavës e mbushin plot restorantin ndaj mos hezitoni të rezervoni për të shijuar jufkat dibrane, zogjtë e fushës dhe shumë gatime të tjera shumë të shijshme.