Radio është një prej bareve më të frekuentuar, i karakterizuar me logon e një stacioni të vjetër radioje, një pikturë Guernica, një makinë shkrimi mbi një stol dhe disa radio antike të shpërndara përreth. I mbushur me studentë dhe shumë të tjerë, Radio është një vend i qetë ku mund të dëgjosh muzikë chill dhe të bashkëbisedosh. I vendosur në një apartament pas rrugës kryesore.