Që nga viti 1994, kur restorant Qendra Stefan (Stephen Center) u hap për herë të parë në Tiranë, ky restorant me mëngjes-drekë popullore-darkë vazhdon të jetë “më i miri në qytet”. Qendra Stefan ofron ushqime “të jashtëzakonshme” në një dekor të ndritshëm dritash dhe optimizëm. Restorant Qendra Stefan premton menu me mëngjes, drekë dhe darkë, të cilat shërbehen çdo ditë nga ora 08:00 deri 22:00,  (përvec të Dielave ku jemi të mbyllur).

Qendra Stefan

Gourmet kafe, lëng portokalli i shtrydhur 100% i pastër, shërbime bujare, dhe menuja e plotë të gjitha kombinohen për të bërë një vakt të shijshëm dhe të paharrueshëm në Qendrën Stefan. Omleta, petulla, waffles, vezë Benedikti dhe shumë ushqime të shijshme përbëjnë menunë e mëngjesit. Dreka dhe darka përfshijnë sanduiçe me ide kreative, ushqim meksikan, hamburger, sallatra dhe supë të freskët shtëpie. Qendra Stefan krenohet në ofrimin e të gatuarit me gusto dhe ushqime me cilësi të ofruara nga një staf i shkëlqyer profesional.

Në të ndodhen dhe dhoma konferencash, të cilat ofrojnë akomodimin e 20-40 personave dhe janë në dispozicion për seminare dhe mbledhje private.