Qendra Ndërkombëtare e Kulturës – Piramida

Ish-muzeu “Enver Hoxha” u përurua në vitin 1988. E quajtur ndryshe, Piramida gjatë lëvizjes studentore të Dhjetorit 1990, për shkak të formës së saj arkitektonike. Muzeu u projektua nga një grup arkitektësh. Sot tek Piramida zhvillohen shume panaire kombëtare apo ndërkombëtare dhe është adresa e televizionit privat “Top-Channel”.

Këmbana e Paqes është ndërtuar nga fëmijet e komunitetit katolik të Zadrimës. Për ndërtimin e saj janë mbledhur gëzhoja të shkrira të mbledhura nga trazirat e vitit 1997.