Qëndra e biznesit G-KAM e vendosur në rrugën e Kavajës – Tiranë, ka kushtet nga më luksoze me ambjente bashkëkohore, ku ju mund të kaloni një ditë shplodhëse dhe me shërbimet nga më moderne, duke ju lidhur më shpejt me partnerët e biznesit. Dhoma me kushte luksoze dhe me cmime konkuruese ku ju do të gjeni gjithcka të këndshme.

G-KAM ka një nivel të lartë shërbimi, ajër i kondicionuar, tre lloje ndricimesh, home cinema me 20 stacione televizive të paguara, telefon i brendshëm, internet free me shpejtesi 2Mg.

Gjithashtu në G-KAM ofrohet:
mëngjes, palestër, pishinë, hidromasazh, shërbime këto të cilat përfshihen në cmimin e dhomës.