Cannon, është një vend i vogël por me të vërtetë një lloj pubi irlandez per t’u rekomanduar. Me karrige prej druri dhe tavolina, turma brenda zakonisht është vërtetë e gjallë. Canon ka një atmosferë shumë të ngrohtë dhe është një vend i madh për të kërcyer edhe gjatë ditëve të javës.