Pizzeria Picante ju ofron pizza me shije të ndryshme, toste, sanduice etj. Mund ti provoni pranë vendodhjes tonë ose mjafton një telefonatë dhe cdo dëshirë e juaj plotësohet brenda një kohe shumë të shkurtër.

Na telefononi, na vizitoni, do të mbeteni mjaft të kënaqur!

Ju mirëpresim!