Te Pizza Wonderful do të gjeni pizzat e mëposhtme. Mirëpresim telefonatën tuaj dhe do t’ju shërbejmë në kohë dhe me cilësi. Vendodhja pranë Oresti Hostel.

Margaritasalcë, djathë, rigon 250 lekë 450 lekë
Me sallamsalcë, djathë, sallam 300 lekë 550 lekë
Me proshute – sallamsalce, djathë, sallam, proshutë 300 lekë 550 lekë
Amerikanesalcë, djathë, sallam, speca 300 lekë 550 lekë
Me Kërpudhasalcë, djathë, kërpudha 300 lekë 550 lekë
4-Djathëratsalcë, djathë, mozzarella, guda, gorgonxola, djath i bardhë 300 lekë 550 lekë
Nordikepana, djathë, sallam 300 lekë 550 lekë
Kapricozesalcë, djathë, sallam, proshutë, kërpudha, ullinj, speca 350 lekë 650 lekë
4-Stinëtsalcë, djathë, sallam, proshutë, ton, kërpudha 350 lekë 650 lekë
Pikantesalcë, djathë, sallam pikant, speca, ullinj 350 lekë 650 lekë
Proshutë Kërpudhësalcë, djathë, proshutë, kërpudha 350 lekë 650 lekë
Iliriasalcë, djathë, sallam pikant, domate, djathë i bardhë 350 lekë 650 lekë
Vegjetarianesalcë, djathë, kërpudha, speca, domate, ullinj 350 lekë 650 lekë
Polinosalcë, djathë, sallam pikant, kërpudha 350 lekë 650 lekë
Solo miosalcë, djathë, proshutë, vezë 350 lekë 650 lekë

Ofertë speciale

Shërbimi Taxi Falas, Orari 10:00 – 23:00