Pizza Time ju shërben cdo ditë të javës një shumëllojshmëri picash, gatime me mish pule, si chicken wings, birra dhe atmosferë mikpritëse.

Pizza Time

me vendodhje në zonën e ish-Bllokut lehtësisht e arritshme nga të gjithë të rinj dhe më pak të rinj, me dy lloj ambientesh, njëri ku përvec restorantit mund të konsumohet dhe kafe si dhe ambjenti tjetër me stil më modern dhe ideal për ushqime që hahen vetëm me duar :)!