Sërish një nga vilat e bllokut qëllon në zemër të kryeqytetasve! Pasi kaloni një hapësirë pak të ndriçuar në hyrje të oborrit të vilës e gjeni veten të rrethuar nga ullinjtë që kujtojnë rivierën shqiptare. Tërhiqeni nga notat elektronike drejt brendësisë së vendit duke ëndërruar për Ibiza-n. Porosisni një miks lëngjesh dhe zgjidhni midis soditjes së krijesave të natës apo pritjes së rënies së një ylli në qiellin veror, përherë i çiltër në kryeqytet !

Në modë, i freskët dhe i ëmbël njëkohësisht… ngelet vetëm ta provoni vetë ekperiencën, vetem tek Pepper Lounge!