Pasta Da Pucci ju pret, edhe pse disi i fshehur në katin përdhesë të njërit prej pallateve të rrugës Mustafa Qosja, me specialitetet e tij të pastave dhe produkteve të brumit.

Recetat e frymëzuara nga kuzhina italiane në Pasta Da Pucci, padyshim marrin një shije tjetër të gatuara dhe provuara në ajrin e kryeqytetit dhe në ambientin simpatik e të ngrohtë të shtëpisë së Pucci-t.