I qetë dhe i rehatshëm, simbol i komfortit dhe mikpritjes shqiptare, Hostel Oresti është vendosur në qendër të rrugëve aktive të Tiranës. Ai ju jep mundësinë të rezervoni online dhe ju mirëpret në çdo kohë të natës apo ditës.