Një bar i ri por me eksperiencë të vjetër në shërbimin e pijeve dhe cocktaileve.  Do ta gjeni në zonen e ish-bllokut; Nouvelle Vague ofron jo vetëm muzikë dhe cocktaile të rrallë por edhe profesionalizëm e shërbim cilësor.