Nobis Wellness Center në Shqipëri, menaxhuar nga kompania italiane HIDRON, sjell për ju ambjentin ku qetësia, relaksi, kënaqesia, mirëqenia, shëndeti dhe cilësia e jetës, mblidhen në një vend!

Ju, partneri, fëmijët, prindërit tuaj, do të gjeni qetësinë, kënaqësinë dhe argëtimin në ambjentet e Nobis Wellness Center. Ju mund të zgjidhni vetë aktivitetin e ditës tuaj ose/dhe mund të bëni një kombinim te programeve qe deshironi, duke u bazuar ne objektivat tuaja.

I gjithe kompleksi eshte ndertuar ne kater zona.

Nobis Wellness Center

Zona Pishines – ofron kurse per femije dhe te rritur, duke filluar nga nivelet fillestare deri ne nivelet me te avancuar. Per here te pare ne Shqiperi, vjen argetimi i vertete ne uje, me aktivitete te larmishme dhe argetuese ne uje.

Zona Fitness – atje ku ju doni te shkoni dhe jo qe duhet te shkoni. Ekipi yne i instruktoreve profesioniste dhe te perkushtuar, jane ketu per t’ju ndihmuar Ju per te arritur qellimet tuaja, mbi te gjitha me nje shendet te mire.

Zona Beauty & SPA – Femra qe ndihet mire, e ka te lehte te pasqyroje bukurine e saj dhe t’i beje te tjeret ta ndjejne ate bukuri nga dita ne dite, akoma me shume kur trajtimet behen me teknologjite me te reja ne bote, tashme per here te pare dhe ne Shqiperi. Mbi te gjitha me produkte cilesore dhe te certifikuara.

Zona Dancit – eshte vendi ku do te gjeni gjithcka qe Ju pretendoni per veten dhe per femijet tuaj. Ne akademine tone do te gjeni kulturen, bukurine, klasin, disiplinen dhe artin e bukur te sjelle ne formen me perfekte per te ardhur sa me natyrshem tek Ju.

Nga momenti qe hyni ne NOBIS, Ju do te ndjeni qetesine dhe relaksin. Muzika e qete, ngjyrat e kendshme, ambjentet lluksoze dhe profesionistet rreth jush fillojne procesin tuaj te kenaqesise.