Muzeu i Orëve është një muze i ri i hapur pranë ish-dyqanit të një sahatciu në Tiranë, pranë Kulla e Sahatit.

Muzeu dokumenton historinë e Kulla e Sahatit në Shqipëri nëpërmjet modeleve, dokumentave, grafiqeve dhe sende të tjera historike. Fokusi kryesor është Kulla e Sahatit, e cila është dhe simboli i Tiranës.