Vendosur fillimisht te Piramida dhe tani në afërsi të Kinema Millennium, Mumja është një klub nate, i cili luan një shumëllojshmëri të gjerë të muzikës në netët e fundjavës, në varësi të DJ-ve ndërkombëtarë të ftuar.

Një bar i modës me atmosferë të këndshme, skenë mega për DJ dhe interpretuesit. Klubi Mumja shërben më shumë për orët e vona të natës dhe muzika është më e lartë se kudo.