Meduza Irish Pub, një prej bareve të pallatit me birila në qëndër të Tiranës. Birrat angleze dhe australiane kriko, sëbashku me gatimet e llojit snack apo një përzgjedhje e pjatave italiane, libaneze dhe ndërkombëtare shërbehen te Meduza Irish Pub në Tiranë. Muzika në shumicën e kohës rock bashkohet me stilin Irish pub të këtij vendi shumë mikpritës. Stafi i Meduzës ju mundëson organizimin e festave private për raste të tipit të ditëlindjeve, mbledhjeve familjare, festat e fundit të beqarisë, etj.

            

Meduza Irish Pub is situated in a very calm and narrow street of the Liceu neighborhood in the capital. The event space is unique, imported from Ireland and designed to make guests feel welcome, comfortable and at ease. You can find here many different beers: English, Australian, Irish, Belgian, etc., and as many snacks and international foods. Meduza’s staff offers the possibility to their customers to organize a private party. They look forward to helping you plan your next birthday party, family reunion event, corporate team lunch, happy hour, office holiday party or whatever the occasion calls for!