Master Gym, e hapur në muajin prill të vitit 2007 është ndër palestrat më të mira, e dizenjuar të përmbushë nevojat tuaja të stërvitjes dhe të shëndetit.

Çdo klient pajiset me kartë anëtarësie, kartë që i jep të drejtën e përfitimit të të gjitha shërbimeve që ofrohen në palestër. Master Gym ju siguron ambjentin, pajisjet dhe mbështetjen njerëzore që ju nevojitet për te arritur qëllimet tuaja stërvitore. Ne ofrojmë një atmosferë ku anëtarët ndihen të kënaqur, të sigurt dhe një ambjent ku gjithësecilit i jepet mbështetja që i nevojitet për të arritur qëllimet e vëna, rënia nga pesha apo tonifikim, më shumë energji për veten tuaj apo thjesht të ndiheni dhe të dukeni mirë.

Master Gym i është përkushtuar krijimit të një ambjenti ku cdokush mund t’i përkasë, njerëz të të gjitha moshave, të të gjitha përmasave dhe të kujtdo niveli sportiv. Në qoftë se nuk ndiheni mirë me trupin tuaj dhe kërkoni më të mirën për të, zgjidhja juaj më e mirë është Master Gym.

Abonimet dhe Tarifat

1. Afat kohor 1 muaj çdo ditë 6.000 L
2. Afat kohor 1 muaj 12 seanca 5.000 L
3. Afat kohor 1 muaj 8 seanca 4.000 L

Oferta e paradites

Afat kohor 1 muaj (çdo ditë) nga ora 08:30 -13:30 3.500 L

Afat kohor 1 muaj (çdo ditë) nga ora 08:30 -15:00 4.000 L

Abonime me afat kohor 3 mujor
15 seanca 5.000 L
30 seanca 10.000 L

3 muaj përditë 15.000 L
6 muaj përditë 27.000 L
1 vit 48.000 L