Në ambientet e jashtme apo të brëndshme, në varësi të humorit tuaj dhe pa harruar motin, do mund të shijoni këtu një gotë verë, një cocktail apo dhe thjesht një kafe… Pikërisht në lagjien më të zhurmshme të Tiranës por njëkohësisht dhe më të gjallë e që nuk ndalon kurrë.